Emberek a macskákért

MacskAkadémia jótékonysági előadássorozat (online)

A programsorozatnak három célja van. Az egyik, hogy a cicagazdik megismerjék és megértsék macskájuk viselkedését, hatékonyabban kommunikáljanak velük, és boldogabb életet biztosíthassanak kedvencüknek.

A másik célunk, hogy a macskák tanítása és aktívabb részvételük a mindennapokban (pl. közös séták, utazás) elfogadottabb és ismertebb legyen.

A harmadik célunk, hogy támogatni tudjuk olyan szervezetek munkáját, akik gyerekek vagy macskák életét teszik szebbé / könnyebbé.

A jótékonysági sorozatok összbevételének 50%-át minden esetben adományként hasznosítjuk. Természetesen nyilvánossá tesszük, hogy kinek és mennyi támogatást adunk a befolyó összegből.

Eddigi támogatásaink:

Élethang Természetvédő és Állatmentő Alapítvány: 62.500 Ft

Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány: 82.500 Ft

 Tetovált Állatmentők: 30.000 Ft

MacskAkamémia e-learning tudásanyagok

A tudásanyagok megvásárlása azoknak ajánlott, akik szeretnek egyénileg, a saját tempójukban haladni. A tananyagok visszanézhetőek bármikor. Minden vásárló bekerül egy zárt facebook csoportba, ahol lehetősége van kérdezni a tananyag készítőjétől és a többi társától is, ha elakadna.

 

MacsKalandok egyéni online óra

Az egyéni foglalkozások célja lehet a macska problémás viselkedésének megértése és megoldási terv kidolgozása, vagy az ügyességi vizsgára való egyéni felkészülés. A konzultációk díja: 6000 Ft / 45 perc.

 

MacsKalandok online tanfolyamok

Az online tanfolyamok célja, hogy a MacsKalandok Ügyességi vizsgákra való felkészülésben nyújtsanak segítséget kiscsoportos formában. A felkészítő csoportok maximum 8 fővel mennek, és összesen 10*1,5 órát jelent.

 

MacsKalandok Ügyességi vizsgarendszer

Célunk, hogy egyre több cicagazdit motiváljunk arra, hogy tréningezzen a macskájával. A vizsgázás online történik, nincs előfeltétele, de előzetes regisztrációhoz kötött. Sikeres vizsga esetén a páros oklevelet kap, és kitesszük a vizsgavideót a MacsKalandok facebook oldalára is (ha a gazdi engedélyezi).

Jelenleg az Ügyességi vizsga 1. szint érhető el.

A vizsgán Megfelelt vagy Nem megfelelt minősítést lehet szerezni.

MacsKalandok Ügyességi vizsga 1. szint

  1. Macska behívása, majd leültetése céltárgyra
  2. Céltárgyon várakozás 5 mp-ig
  3. Bója mellett ültetés
  4. Bója mellett forgás
  5. Alagúton átbújás
  6. Palack érintése orral
  7. Szlalom (3 elemű)
  8. 2 ugrás különböző tárgyak felett