Hogyan tanítsd a macskád? (workshop)

Láttál már macskát gördeszkázni? Gyere el a januári workshopra, és Merlin, az abesszin cica szívesen megmutatja, hogy kell ezt csinálni!

A macskák okosak és együttműködőek! A kérdés csak az, hogy megtaláljuk-e hozzájuk a kulcsot. 

A workshopon nem csak azt tudhatod meg, hogyan képzem a macskáimat, de rövid bemutatót is tartok velük. Egyrészt így meg tudom mutatni a folyamatot, másrészt láthatod, hová lehet eljutni kitartó munkával. :) Nem utolsó sorban pedig azért is érdemes velünk tartanod, mert az egész előadás alatt végig élvezheted a macskáim remek társaságát, az előadás végén pedig kipróbálhatod velük a trükköket, és közösen újat is tanítunk majd nekik.

Azt pedig csak remélni tudom, hogy ha van otthon saját cicád, akkor ő is élvezheti majd annak az előnyét, hogy a gazdijaként részt veszel ezen a workshopon.

Előadó: Bánszky Noémi 

Időpont: 2023.január 21. szombat, 9:00 - 11:30

Helyszín: Monor, Virág utca 19. (KIOS). Parkolási lehetőség van az épületnél, a vasútállomás körülbelül 10 perc sétára található.

Részvételi díj: 5500 Ft / fő 

Jelentkezés módja: a termék megvásárlásával a jelentkezés megtörténik. Kérlek ügyelj arra, hogy a számlázási adatoknál a nevet és az e-mail címet pontosan töltsd ki!

A workshopon maximum 15 fő vehet részt. A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. A befizetett összeget visszamondás esetén nem tudjuk visszautalni, ezért kérjük, alaposan fontoljátok meg, mielőtt jelentkeztek!

(A kép illusztráció, Merlin majd élőben ;) )