Önismereti workshop (MEGTELT)

A macska mint terápiás állat? Betekintés a macskákkal segített kapcsolatközpontú állatasszisztált terápiák világába

A kapcsolatközpontú állatasszisztált terápiák fókuszában az ember – állat interakciók állnak, és célunk, hogy ezekből az interakciókból úgy tapasztalhassunk, hogy az itt tanultakat a saját magunkkal való kapcsolatunkban is hasznosítani tudjuk majd.

A macskák segítségével megtanulhatjuk, hogyan tudunk különböző viselkedéseket formálni, módosítani. Megérthetjük, miért alakulnak ki viselkedések, és mitől maradnak fenn tartósan.

Eszköztárat kapunk a kezünkbe, hogy a workshopon képessé váljunk arra, hogy macskákat trükkökre tanítsunk, hogy tudjunk hozzájuk jól kapcsolódni, és megértsük a reakcióikat.

A megértést követően pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy a tanultakat saját magunkon is alkalmazzuk majd. Szeretném, ha a workshopot követően a résztvevők képesek lennének arra, hogy saját magukat is „macskaszámba” vegyék a későbbiekben, és a saját viselkedésük megértésében, formálásában is gyengéden, erőszakmentesen tudjanak jelen lenni.

Mikor lesz? 2023. szeptember 9-én 9:30 – 12:30.

Hol lesz? Budapest belvárosában

Kinek ajánlom? Neked,

  • ha szakemberként érdekel a macskákkal asszisztált önismereti munka
  • ha kíváncsi vagy, mit lehet tanulni a macskáktól néhány óra alatt
  • ha szeretnéd megérteni, hogyan bánhatsz jobban magaddal

Hányan leszünk? A csoport minimum 8 maximum 15 fővel indul.

Mennyibe kerül? 15.000 Ft / fő

Hol tudok jelentkezni? A jelentkezés a webshopban történő vásárlással véglegesedik. Kérlek, a vásárlást követően jelezd emailben is a regisztrációt, és írj pár mondatot arról, hogy miért szeretnél részt venni.

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel! A befizetett összegeket augusztus 1-jét követően már nem áll módunkban visszafizetni, de van lehetőséged arra, hogy átadd másnak a helyed! Augusztus 1-ig a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk lemondás esetén.

Kérdezni az info@macskalandok.hu címen tudsz Bánszky Noémitől.